請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
查看: 143|回復: 3

[升小資訊] 【Happy School】浸大附屬王錦輝小一入學簡介會(5.26)

熱心值

貢獻度

幫幫幣

家長幫編輯

Happy School黎嚕~~~
呢間小學係浸大附屬小學
佢哋嘅辦學宗旨係:秉承香港浸會大學的教育使命,結合中西文化,發展學生潛質,陶冶情操,明辨是非,貢獻社稷,實踐「全人為本、學子為先」的教育理念。
同埋佢哋係一條龍的中小學,因此無須參加香港中學學位分配辦法(SSPA),亦不設呈分試。

有興趣嘅家長就要快d留意佢哋嘅簡介會資訊喇~~~

2019-2020年度小一入學簡介會
日期及時間:
第一場: 2018年5月26日(星期六) 上午10時15分至下午12時45分
第二場: 2018年5月26日(星期六) 下午2時至下午4時30分
預留簡介會座位:
2018年5月4日(星期五)上午10時開始接受網上預留座位,額滿即止(已經額滿
注意:
1) 因每年參加人數眾多,每位家長只可預留1個位置。(如父親及母親均有意出席是次簡介會,則須分別登入學校網頁預留座位)
2) 簡介會只為K2或N3家長而設,請勿攜同小童出席。
3) 因報名人數有限,名額通常在10分鐘內便會滿額。家長如遇到網上報名系統繁忙或未能登入,請保持耐性及避免致電本校校務處。當人數滿額,網上報名系統會自動關閉。

留意翻成功登記2019-2020年度小一入學簡介會的家長將於24小時後經登記電郵收到特定QR碼,屆時請攜同該QR碼於2018年5月26日到校登記及參與簡介會。
-------------------------------------------------

更多開放日資訊敬請留意“家長幫”Facebook專頁 ~~~~~~

回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

有冇搶到位嘅家長呀~到時可以一齊排排坐聽簡介會
回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

biu777 發表於 2018-5-8 14:41