請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
查看: 273|回復: 4

[升小資訊] 【優良傳統資助小學】聖公會聖提摩太小學開放日(5.19)

熱心值

貢獻度

幫幫幣

家長幫編輯

聖公會聖提摩太小學是間擁有超過125年優良傳統的津貼小學,將在5月19日迎來130週年校慶開放日
畢業學生多升讀瑪利諾修院學校(中學部)、華英中學、藍田聖保祿中學、旅港開平商會中學、迦密中學   
家長通常會將此學校與葛量洪校友會黃埔學校比較。(同是資助學校,採用中文教學)

寶爸寶媽們可以多留意一下哦~~

以下是開放日資訊 3_1509680004.JPG

日期:2018年5月19日
時間 : 0900-1600
地點 : 九龍紅磡鶴園街19號
聯絡電話 : 23625953
傳真 : 23652050
電郵地址 : mail@stps.edu.hk

開放日無設報名~~有興趣嘅家長可以walk in參觀~~
-------------------------------------------------

更多開放日資訊敬請留意“家長幫”Facebook專頁 ~~~~~~

回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

我有frd嘅仔係呢間讀,好似都讀的幾好,有冇其他家長share下
回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

daddycool 發表於 2018-5-8 11:42
我有frd嘅仔係呢間讀,好似都讀的幾好,有冇其他家長share下

其實我都對依間學校幾有興趣,都想了解多d~~~
回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

話說聖提摩太係35區內人稱寶校之一,但據聞佢係超多功課,要三思lu。
回復

熱心值

貢獻度

幫幫幣

遠古人

johnman 發表於 2018-5-8 11:46
話說聖提摩太係35區內人稱寶校之一,但據聞佢係超多功課,要三思lu。

谷都冇計啦~唔谷點做寶校haha
回復